Kaip pasirinkti kepsninę?

kepsnine Ar lauke gamintas maistas skatina seiles kauptis? Tokiu atveju siūlome nelaukti šiltojo metų laiko, kadangi net ir tada, kai lauke sninga arba lyja – su kokybiškomis kepsninėmis galima pasigaminti pačius skaniausius patiekalus. Svarbiausia, kad gera įranga padeda kiekvienam tapti puikiu virtuvės šefu, tam nereikia jokių įmantrių įgūdžių.

Geriausios kokybės kepsnines rasite kepsnines.lt. Pasirinkimas platus. O kurios – geriausios? Visada verta pasitarti su pardavėjais, kurie įvertinę skirtingus žmonių poreikius pateikia rekomendacijas.

Pirmiausia reikia nuspręsti, ar Jums aktualus tiesioginis, ar netiesioginis grilinimas.  Tiesioginio grilinimo metu mėsa bei kiti gaminami produktai yra kepami tiesiai virš žarijų. Taip pat galimas ir netiesioginis kepimo būdas, kuomet produktai yra garinami karštyje, kuris susidaro barbekiu specialioje angoje. Skirtingi kepimo būdai skirti skiritngiems patiekalams pagaminti, juolab, išgaunama skirtingo drėgnumo mėsa.

Žinodami  ką dažniausiai kepsite – kur kas paprasčiau apsispręsite ir dėl tinkamiausios kepsninės. Kiaulienos šonkauliai, vištiena – dažniausiai kepami netiesioginiu būdu, kai tuo tarpu mėsa hamburgeriams – tiesioginiu.

Žinoma, reikia nuspręsti, kurioje vietoje kepsninės bus laikomos. Tuomet greičiau rasite Jums labiausiai tinkamo dydžio įrangą. Nuo mažiausių, kurios yra mobilios ir pagal poreikius gali būti paprastai transportuojamos iš vienos vietos į kitą, iki labai masyvių, didelių matmenų, kurioms radus tinkamą vietą – joje jos dažniausiai stovi visą laiką.

Įvertinkite tai, kad įrangos dydis labai dažnai lemia ir talpumą, tad atsižvelkite – keliems žmonėms dažniausiai bus gaminama. Didelėms šeimoms geriausia pirkti ir talpesnes kepsnines, kadangi niekas nėra linkęs laukti antro, trečio pakepimo, kuris dažnai trunka iki valandos. Patogiausia, kai vieno kepimo metu pavyksta pagaminti visiems svečiams. Žinoma, mažesnių poreikių žmonėms rekomenduojamos mini kepsninės, kurios labai vertinamos dėl mobilumo. Svarbiausia, kad patenkintų gaminančio žmogaus poreikius.

Suprantama, kad svarbus kriterijus gali būti kaina. Šiuo atveju paprasčiausiai reikia apgalvoti – kaip dažnai kepsninė bus naudojama. Tiems, kurie kepa visus metus, puikiai tinka funkcionalesnės, iš kokybiškesnių medžiagų pagamintos, tiesa, dažnai brangesnės, kepsninės. Tuo tarpu tiems, kurie kepa retai – puikiai tiks ir pigesnis modelis.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *