Seniausias Lietuvos kurortas tikrai turi ką parodyti

Atvykus į seniausią Lietuvos kurortą Druskininkus, gali būti sunku nuspręsti ką pirmiausiai vertėtų aplankyti ir nuveikti, kadangi čia yra gausybė įvairių pramogų. Todėl šiame straipsnyje papasakosime, ką reikėtų aplankyti Druskininkų mieste.

SPA poilsis

Tikriausiai didžioji dalis Druskininkų miesto svečių, čia atvyksta pasimėgauti nepaprastomis SPA procedūromis. Puiki mintis pradėti savo poilsį nuo viešnagės SPA Vilnius sveikatingumo centre. Atvykę čia, įsikursite jaukiame bei patraukiame kambaryje. Šio centro lankytojai gali pramogauti baseinuose, ilsėtis pirtyse bei sūkurinėse voniose. Norintys gali išbandyti naujieną – gintaro aroma muzikos terapiją. Šios terapijos metu klientai guli specialiuose krėsluose, pripildytuose 20 kilogramų gintaro, tuomet jiems yra duodama vienas gintaro akmuo į rankas, o antras uždedamas ant krutinės. Procedūros metu kartais žmonės taip atsipalaiduoja, kad net užmiega.

SPA Vilnius centro lankytojai gali mėgautis nepaprastai skaniu ir sveiku maistu. Restoranas pasižymi itin dideliu pasirinkimu, o vienas iš pagrindiniu privalumų yra tas, kad prie patiekalų kalorijos surašytos, o specialus žymėjimas padeda pasirinkti tinkamus produktus.

Šiame SPA centre lankytojai mėgaujasi nerealiomis SPA procedūromis: mineralinio vandens, purvo bei sūkurinių vonių malonumais, masažais. Kalbant apie masažus, verta paminėti tai, kad šiame SPA centre yra išskirtinis tailandietiškas masažas. Jį daro tikri specialistai atkeliavę iš pačio Tailando.

Nuostabi gamta miesto centre

Norintiems ramiai praleisti popietę Druskininkuose, siūlome apsilankyti prie Druskonio žiedo. Čia labai gražiai sutvarkyta aplinka, trykšta fontanai gausu vandens paukščių. Taip pat šalia yra labiausiai fotografuojamas miesto objektas – Druskininkų miesto muziejus, kuris yra įsikūręs tikrai įspūdingame vasarnamyje.

Aplankę muziejų galite keliauti gražiąja Vilniaus alėja – tai yra pagrindinė miesto pėsčiųjų gatvė. Einant ja galite grožėtis įdomiomis skulptūromis bei Druskininkų bažnyčia. Eidami šia alėja sutiksite ir galėsite pailsėti prie vieno iš labiausiai mėgstamų turistų ir miesto gyventojų objektų, tai yra – Druskininkų muzikinis fontanas. Šis fontanas garsėja savo nuostabiais pasirodymais, kurių metu vandens srovės šoka pagal pasirinktą muziką.

Taigi, į Druskininkus verta važiuoti ne vien norint pasimėgauti nepakartojamomis SPA procedūromis, bet ir pasigrožėti gražia gamta ir įvairiais lankytinais objektais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Susiję straipsniai:

Lubrikantai: kas tai, kada juos naudoti ir kaip išsirinkti?

Nemaža dalis porų lubrikantus laiko neatsiejama intymaus gyvenimo dalimi. Nors šie produktai plačiai paplitę, populiarūs ir dažnai naudojami, renkantis vis dar iškyla nemažai klausimų, į kuriuos ir atsakysime šiame tekste. Kas tai yra lubrikantas? Lubrikantas – tai priemonė, kurios pagrindinė funkcija yra drėkinti lytinių organų gleivinę, suteikti slidumo ir palengvinti įsiskverbimą. Šis produktas leidžia mėgautis […]

Nosies plastika: atsakymai į 5 dažnai užduodamus klausimus

Nosies plastika yra operacija, kurios metu plastinės chirurgijos gydytojai koreguoja netenkinančius estetinius aspektus ir sprendžia apsunkinto kvėpavimo problemas. Kadangi operacija atliekama veido srityje ir yra gana sudėtinga, natūralu, kad gydytojai sulaukia daugybės klausimų. Žemiau – atsakymai į 5 specialistams dažnai užduodamus klausimus. Kiek laiko trunka atsistatymas ir kiek laiko nešiojamas įtvaras? Pirmosios dienos yra sudėtingiausios. […]