Kokius žaidėjus galime laikyti geriausias NBA?

krepšinis
Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) visuomet netrūksta aukščiausio lygio krepšinio talentų, tačiau visuomet yra ir patys geriausi. Šiame straipsnyje aptarsime tris žaidėjus, kuriuos iki šiol galima laikyti bene geriausiais lygos krepšininkais.

LeBronas Jamesas – vis dar lygos karalius

LeBronas Jamesas NBA pirmenybėse žaidžia jau septynioliktą sezoną. Nepaisant to būtent šis krepšininkas išlieka ryškiausia ir įtakingiausią lygos žvaigžde. Bent taip mano sporto ir kazino salonai.

Veteranas antrą sezoną iš eilės žaidžia Los Andželo „Lakers“ komandoje ir šiemet turi realių galimybių sugrąžinti šiai komandai čempionės titulą.

LeBronas ir toliau rungtyniauja įvairiose pozicijose. O daug pasako ir faktas, kad praėjusiais metais būtent jis NBA lygoje pirmavo pagal rezultatyvius perdavimus. Apskritai žvelgiant į L. Jameso statistiką, akivaizdu, kad šio krepšininko yra pilna tiesiog visur.

Jis per savo karjerą yra keturis kartus tapęs naudingiausiu sezono krepšininku, tačiau pasak daugybės apžvalgininkų šių titulų jo sąskaitoje galėjo būti ir kur kas daugiau, jei tik pats krepšininkas to būtų siekęs.

Giannis Antetokumpo – antžmogis iš Graikijos

Giannis Antetokumpo šiuo metu yra ryškiausia Europos krepšinio žvaigždė. Milvokio „Bucks“ lyderis praėjusiais metais tapo sezono MVP, o šiemet jau nuskynė geriausiai besiginančio krepšininko apdovanojimą. Mažą to, beveik neabejojama, kad graikas antrus metus iš eilės iškovos ir naudingiausiojo titulą.

Tai itin atletiškas krepšininkas, kuris daugumą savo taškų verčia eidamas po krepšiu. Dabartinėje NBA, kur visi mėto tritaškius, tai gali kiek stebinti, tačiau sensacijos šioje situacijoje matyti nereikėtų. Paprasčiausiai G. Antetokumpo turi tiesiog neįtikėtinus fizinius duomenis.

Tiesa, reikia paminėti, kad šis žaidėjas dažnai sulaukia ir kritikos. Jo statistika atkrintamosiose varžybose dažniausiai šiek tiek smenga – viskas apsiverčia aukštyn kojomis, tarsi lošimų automatuose, todėl jo atstovaujami „elniai“ vadinami reguliariojo sezono komanda.

Kawhi Leonardas – tausojamas lygos brangakmenis

Kawhi Leonardas veikiausiai niekada netaps reguliariojo sezono geriausiu krepšininku, kadangi reguliariajame sezone jis dažnai kiek patausojamas. Tačiau lemiamu metu jis visuomet jungia aukštesnę pavarą.

Kawhi užsirekomendavo dar žaisdamas San Antonio „Spurs“. Su šia komanda jis iškovojo savo pirmąjį NBA čempiono titulą ir tuomet taip pat pirmą kartą tapo finalo MVP. Tiesa, tuomet tai dar nebuvo toks K. Leonardas kokį mes matome dabar.

Praėjusiais metais Kawhi turėjo savo pirmą ir paskutinį sezoną Toronto „Raptors“ klube, tačiau to užteko, kad pavergtų komandos aistruolius amžiams. K. Leonardas atvedė „Raptors“ į pirmą titulą komandos istorijoje ir su „dinozaurais“ nuskynė savo antrąjį finalo MVP trofėjų.
­­­

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Susiję straipsniai:

Tribulus papildų privalumai įvairiose sporto šakose

Tribulus papildai, gaunami iš Tribulus terrestris augalo, sulaukė dėmesio dėl galimos naudos gerinant sportinę veiklą ir bendrą savijautą. Dėl adaptogeninių savybių ir galimo poveikio hormonų pusiausvyrai Tribulus papildai turi privalumų įvairiose sporto šakose, tenkinant įvairius sportininkų poreikius. Plačiau: Fen

Jogos treniruočių kilimėliai

Joga – protą, kūną ir dvasią harmonizuojanti praktika – dažnai prasideda nuo paprasto, bet labai svarbaus elemento – jogos treniruočių kilimėlio. Šie kilimėliai ne tik suteikia patogų paviršių praktikuojantiesiems, bet ir yra visos jogos patirties pagrindas, užtikrinantis stabilumą, atramą ir ryšį su dvasine praktikos esme. Daugiau: https://easysport.lt/treniruociu-jogos-kilimeliai/