2022-ųjų interjero tendencijos ugnies stichijos Zodiako ženklams

Kasmet vis atsiranda daugybė įvairių interjero tendencijų, tarp kurių galima greitai pasimesti. Sakoma, kad interjeras turi atspindėti unikalią asmenybę, charakterį. Kartais kuriantieji interjerą atsigręžia ir į zodiako ženklus. Nors šie tikrai nėra esminis namų kūrimo kriterijus, jie gali suteikti naudingų įžvalgų apie namų savininkų charakterio savybes. Šiame straipsnyje trumpai apžvelgsime, kokios šių metų interjero tendencijos geriausiai atspindi skirtingų ugnies stichijos Zodiako ženklų būdą.

Avinas – persipinančios erdvės

Po Avino ženklu gimę žmonės yra kupini entuziazmo ir energijos. Ambicingi ir nenustygstantys vietoje Avinai mėgsta nuolat ir greitai judėti. Atsižvelgiant į tai, svarbu, kad Avino namų erdvės būtų funkcionalios, lengvai prieinamos ir pritaikytos įvairioms veikloms. Būtent transformuojama ir patogi patalpa – viena esminių 2022-ųjų interjero tendencijų.

Jeigu gimėte po Avino ženklu, įsitikinkite, jog visos patalpos namuose yra komfortiškos ir gali atlikti kelias skirtingas funkcijas. Pavyzdžiui, svetainėje galite įsirengti darbo ir poilsio erdves. Efektyviam darbui reikalingos pertraukėlės, todėl šalia įrengta poilsio erdvė ir komfortiški minkšti baldai prisidės prie geresnių darbo rezultatų. Beje, jeigu domina aukštos kokybės foteliai, juos galite rasti internetinėje baldų parduotuvėje Magrės baldai.

Liūtas – vidurio amžiaus įkvėpti baldai

Interjero dizaineriai pastebi – sugrįžta vintažinių baldų bei detalių banga. Neretai derinama klasika ir modernus braižas. Išdidūs, charizmatiški ir humaniški liūtai yra itin energingos bei atviros širdies asmenybės. Sakoma, kad po Liūto ženklu gimę žmonės pasižymi išskirtiniu skoniu, estetikos pojūčiu. Todėl kokybiški, išskirtinio dizaino baldai namuose – būtinybė. Pavyzdžiui, išraiškingų formų, nesenstančio dizaino, klasikinio stiliaus minkštas kampas arba karališka, erdvi lova su sodrių spalvų, blizgiu apmušalu.

Šaulys – japandi stilius

Šįmet vis dažniau pasirenkamas japandi stilius – skandinaviško ir japoniško stiliaus kombinacija. Kadangi šauliai pasižymi originalumu, intelektualumu ir logiškumu, japandi interjero stilius jiems puikiai tinka. Tai ne tik interjero stilius, bet ir gyvenimo būdas, kurio svarbiausias bruožas – atrasti grožį netobulume. Pasirinkę šį originalų braižą, galėsite kurti lėtesnį gyvenimo būdą atspindinčius namus.

Atsižvelgę į minėtus aspektus, galėsite mėgautis stilingu interjeru, kuris atitiks jūsų asmenybę. Svarbiausia atsižvelgti į savo poreikius ir atsakingai planuoti namų kūrimo arba atnaujinimo procesą. Juk namai – tai oazė, kurioje jaučiamės geriausiai ir galime ne tik kokybiškai pailsėti, bet ir būti savimi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Susiję straipsniai:

Plastikinių vejos bortelių privalumai

Siekiant gerai prižiūrimo ir vizualiai patrauklaus sodo, vejos apvadai atlieka svarbų vaidmenį. Jis ne tik fiziškai atskiria skirtingas sodo dalis, bet ir pagerina bendrą sodo estetiką. Iš įvairių medžiagų plastikiniai vejos apvadai, dažnai vadinami tiesiog „vejos borteliais”, išsiskiria savo universalumu, ilgaamžiškumu ir ekonomiškumu. Lengvas įrengimas ir ilgaamžiškumas Vienas svarbiausių plastikinių bortelių privalumų – paprastas montavimas. […]

Laukiate vasaros? Nepamirškite pasirūpinti oro kondicionieriumi

 Nors už lango akis vis dar džiugina sniegas, tačiau dažnas pradeda galvoti apie vasarą. Laiką, kai kur kas daugiau būname lauke, gyvename aktyviau, dažnai maitinamės sveikiau ir šypsomės dažniau. Tiesa, vasaros džiaugsmus kartais gali apsunkinti kaitra. Vis daugiau lietuviškų vasarų ne tik džiugina, tačiau ir kankina, kadangi +30 temperatūra laikosi net kelias savaites. Tai ne […]