Konvekcinės krosnies privalumai ir funkcijos

Išties nieko labai nenustebinsime pasakydami, jog šiandien restoranų, kavinių, mokyklų, darželių bei kaimo turizmo įmonių veikla sunkiai įsivaizduojama be konvekcinės krosnies. Konvekcinė krosnis pelnytai laikoma modernios, sveikos ir taupios maisto gamybos pagrindu. Anot Audores.lt specialistų, kombinuotos konvekcinės krosnys ne tik leidžia maistą kepti, virti, gaminti garuose, bet ir naudoti  įvairiausias ir pačias neįtikėčiausias šių maisto gaminimo būdų kombinacijas.

Priežastys, kodėl verta rinktis konvekcinę krosnį, yra kelios. Tiek specialistai, tiek konvekcinėmis krosnimis besinaudojantys verslininkai bei pavieniai asmenys vardija tris priežastis, kodėl šis maisto gaminimo prietaisas yra nenuginčijamas lyderis:

  • Patogus naudojimas ir valdymas. Šiuolaikinės konvekcinės krosnys išsiskiria itin patogiu valdymu. Elektroninio valdymo skydeliuose galima be vargo stebėti temperatūrą, laiką ir išsaugoti visas naudotas maisto gaminimo programas. Šios krosnys gali būti  valdomos nuotoliniu būdu. Tai reiškia, jog ir gedimą įvertinti bei diagnozuoti konvekcinių krosnių remonto meistrai gali nesunkiai. Iškviesti specialistai į reikiamą vietą atvyks jau turėdami reikiamas detales.
  • Ženkliai trumpesnis maisto gamybos laikas. Gaminant kovekcinėse krosnyse daugelio patiekalų gaminimo laikas sutrumpėja net iki 25 procentų. Dėl integruotų modernių technologinių sprendimų šiuose prietaisuose, galima efektyviai reguliuoti produktų apskrudimo lygį. Tuo pačiu pritaikoma skirtingų kepimo etapų programos. Taip sutaupoma daug laiko ir finansinių išlaidų, o klientai neabejotinai gali mėgautis sveiku ir skaniu maistu.
  • Vietos taupymas. Visi žinome, jog sudėtingiems patiekalams pagaminti dažnai prireikia ne vieno virtuvės rakando bei prietaiso. Tuo tarpu, konvekcinė krosnis, galėdama atlikti net keletą programų nepertraukiant gamybos proceso, apsaugos nuo bereikalingų mechanizmų, užgriozdinančių net ir gana erdvę virtuvę. Tai ypač aktualu, kai verslininkas priverstas nuomoti patalpas ir kiekvienas papildomas erdvės kvadratinis metras reiškia vis didesnes išlaidas. Ne ką mažiau svarbu šis aspektas ir tuo atveju, jeigu planuojate namuose naudoti konvekcinę krosnį, o virtuvės  plotas negali pasigirti didele erdve.

Galutinį sprendimą įsigyti konvekcinę krosnį turėtumėte priimti gerai apsvarstę visus planuojamus įstaigos ar namų aplinkos poreikius, pajėgumus, maisto gaminimo veiklos apimtis ir savo finansines galimybes. Derėtų atminti, jog nenuginčijamai svarbiausiu elementu turėtų išlikti kepimo funkcijos. Visgi, efektyvi ir savo paskirtį visapusiškai išpildanti konvekcinė krosnis yra visiškai neatsiejama nuo kepimo bei virimo garuose funkcijos. Šiomis dienomis, kai į mūsų gyvenimus vis labiau skverbiasi sveikas gyvenimo būdas ir ekologija, tokios prietaisų funkcijos yra ypač aktualios.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Susiję straipsniai:

Penkios įkurtuvių dovanos idėjos, kurios nepaliks abejingų

Norite atnešti džiaugsmo draugams ar šeimos nariams, kurie ką tik leidosi į įdomią ir kartais nelengvą persikraustymo į naujus namus kelionę? Parodykite jiems savo meilę ir palaikymą su dailia ir apgalvota dovana, kuri padės jiems įsikurti naujoje erdvėje, o kartu vis primins apie jus. Apšvieskite jų naują erdvę stilingu šviestuvu Padėkite savo artimiesiems sukurti naujuose […]

Valgomojo stalai: viskas, ką turite žinoti

Valgomojo stalai yra būtini baldai, kurie yra centrinė susirinkimo vieta valgant, bendraujant ir užsiimant įvairia veikla. Pasirinkus tinkamą virtuvės stalą, tai gali turėti didelę įtaką jūsų erdvės funkcionalumui ir estetiniam patrauklumui. Pateikiame keletą svarbiausių aspektų renkantis virtuvės stalą: