Kaip pasirinkti karate do treniruotes?

Nutarus rimtai sportuoti, labai svarbu tinkamo klubo pasirinkimas. Šį kartą apie karatedo. Ši sporto šaka – tai ne vien tik sportas ir jo pasiekimai, tai ištisa gyvenimo filosofija – teikia karate do mokytojai. Tikriausiai viską pasako tokių klubų vizija – įkvėpti, motyvuoti, padėti visiems, praktikuojantiems tradicinį karate do, pasiekti asmeninius tikslus! Taip teigia vieno gerai žinomo karate do klubo mokytojai. Juolab, kad ši sporto ir  kovos meno šaka labai populiari jaunuolių ir net vaikų tarpe. Telieka tik pasidžiaugti jaunimo siekiais tobulėti.

Kaip tapti karate do klubo lankytoju?

Svarbiausia, kad pasiryžote rimtiems karate užsiėmimams arba nutarėte to išmokyti savo atžalą. Toliau viskas labai paprasta. Pasirinkite karate do klubą ir paskambinkite jiems arba parašykite el. laišką. Be abejonės, visą informaciją rasite įmonės internetiniame puslapyje. Ten išsamiai sužinosite apie vietas kur vyksta užsiėmimai ir kokiu laiku. Labai tikėtina, jog jums pasiūlys bandomąją nemokamą treniruotę. Jos metu speciali apranga – kimono – tikrai nėra būtina. Užteks laisvos, judesių nevaržančios aprangos. Jeigu viskas patiks, beliks tik pasirašyti sutartį ir nusiteikti sąžiningai lankyti treniruotes.

Karate do treniruotės įvairaus amžiaus kategorijoms

Paprastai siūlomos karate do treniruotės vaikams ir karate do treniruotės suaugusiems. Per karate treniruotes vaikai ugdo vikrumo, jėgos, galingumo, lankstumo, ištvermės bei greitumo fizines ypatybes. Jos yra tikrai saugios ir akylai mokytojų prižiūrimos. Atsižvelgiant į amžiaus ypatumus, taikoma metodika, tikslingai parenkami žaidimai ar pratimai, kurie geriausiai atitinka tos amžiaus grupės vaiko raidos poreikius. Jeigu nerimaujate, jog tokiame klube vaikai tiesiog išmoks muštis, pamirškite tokias abejones. Atvirkščiai, vaikai bus išmokyti pagarbos, tolerancijos ir gebėjimo valdyti konfliktines situacijas be smurto.

Karate treniruotės suaugusiems taip pat yra visiškai saugios, programos pritaikytos tiek skirtingo amžiaus ypatumams, tiek fiziniam pasirengimui. Atsižvelgiama į jau   pasiektą meistriškumą. Tad jeigu nerimaujate, jog pasirodysite visišku neišmanėliu, nurimkite. Naujokai keliauja į tokių pačių naujokų grupę. Beje, dažnas klubas suaugusiems gali pasiūlyti ne tik išskirtines treniruočių sąlygas, tačiau ir galimybę sportuoti tuo pačiu metu su savo vaikais. Būtinai pasiteiraukite apie tokias galimybes. Tai puiki proga sutvirtinti ryšį su atžalomis ir išlikti sportiškais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Susiję straipsniai:

Tribulus papildų privalumai įvairiose sporto šakose

Tribulus papildai, gaunami iš Tribulus terrestris augalo, sulaukė dėmesio dėl galimos naudos gerinant sportinę veiklą ir bendrą savijautą. Dėl adaptogeninių savybių ir galimo poveikio hormonų pusiausvyrai Tribulus papildai turi privalumų įvairiose sporto šakose, tenkinant įvairius sportininkų poreikius. Plačiau: Fen

Jogos treniruočių kilimėliai

Joga – protą, kūną ir dvasią harmonizuojanti praktika – dažnai prasideda nuo paprasto, bet labai svarbaus elemento – jogos treniruočių kilimėlio. Šie kilimėliai ne tik suteikia patogų paviršių praktikuojantiesiems, bet ir yra visos jogos patirties pagrindas, užtikrinantis stabilumą, atramą ir ryšį su dvasine praktikos esme. Daugiau: https://easysport.lt/treniruociu-jogos-kilimeliai/