Konvekcinės krosnies privalumai ir funkcijos

Išties nieko labai nenustebinsime pasakydami, jog šiandien restoranų, kavinių, mokyklų, darželių bei kaimo turizmo įmonių veikla sunkiai įsivaizduojama be konvekcinės krosnies. Konvekcinė krosnis pelnytai laikoma modernios, sveikos ir taupios maisto gamybos pagrindu. Anot Audores.lt specialistų, kombinuotos konvekcinės krosnys ne tik leidžia maistą kepti, virti, gaminti garuose, bet ir naudoti  įvairiausias ir pačias neįtikėčiausias šių maisto gaminimo būdų kombinacijas.

Priežastys, kodėl verta rinktis konvekcinę krosnį, yra kelios. Tiek specialistai, tiek konvekcinėmis krosnimis besinaudojantys verslininkai bei pavieniai asmenys vardija tris priežastis, kodėl šis maisto gaminimo prietaisas yra nenuginčijamas lyderis:

  • Patogus naudojimas ir valdymas. Šiuolaikinės konvekcinės krosnys išsiskiria itin patogiu valdymu. Elektroninio valdymo skydeliuose galima be vargo stebėti temperatūrą, laiką ir išsaugoti visas naudotas maisto gaminimo programas. Šios krosnys gali būti  valdomos nuotoliniu būdu. Tai reiškia, jog ir gedimą įvertinti bei diagnozuoti konvekcinių krosnių remonto meistrai gali nesunkiai. Iškviesti specialistai į reikiamą vietą atvyks jau turėdami reikiamas detales.
  • Ženkliai trumpesnis maisto gamybos laikas. Gaminant kovekcinėse krosnyse daugelio patiekalų gaminimo laikas sutrumpėja net iki 25 procentų. Dėl integruotų modernių technologinių sprendimų šiuose prietaisuose, galima efektyviai reguliuoti produktų apskrudimo lygį. Tuo pačiu pritaikoma skirtingų kepimo etapų programos. Taip sutaupoma daug laiko ir finansinių išlaidų, o klientai neabejotinai gali mėgautis sveiku ir skaniu maistu.
  • Vietos taupymas. Visi žinome, jog sudėtingiems patiekalams pagaminti dažnai prireikia ne vieno virtuvės rakando bei prietaiso. Tuo tarpu, konvekcinė krosnis, galėdama atlikti net keletą programų nepertraukiant gamybos proceso, apsaugos nuo bereikalingų mechanizmų, užgriozdinančių net ir gana erdvę virtuvę. Tai ypač aktualu, kai verslininkas priverstas nuomoti patalpas ir kiekvienas papildomas erdvės kvadratinis metras reiškia vis didesnes išlaidas. Ne ką mažiau svarbu šis aspektas ir tuo atveju, jeigu planuojate namuose naudoti konvekcinę krosnį, o virtuvės  plotas negali pasigirti didele erdve.

Galutinį sprendimą įsigyti konvekcinę krosnį turėtumėte priimti gerai apsvarstę visus planuojamus įstaigos ar namų aplinkos poreikius, pajėgumus, maisto gaminimo veiklos apimtis ir savo finansines galimybes. Derėtų atminti, jog nenuginčijamai svarbiausiu elementu turėtų išlikti kepimo funkcijos. Visgi, efektyvi ir savo paskirtį visapusiškai išpildanti konvekcinė krosnis yra visiškai neatsiejama nuo kepimo bei virimo garuose funkcijos. Šiomis dienomis, kai į mūsų gyvenimus vis labiau skverbiasi sveikas gyvenimo būdas ir ekologija, tokios prietaisų funkcijos yra ypač aktualios.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Susiję straipsniai:

Kokios valgomojo kėdės bus ne tik stilingos, bet ir patogios?

Kuriant ar atnaujinant valgomojo zoną, labai svarbu rinktis ne tik gražius, bet ir kokybiškus bei funkcionalius baldus. Valgomojo kėdės taip pat turi būti ne tik gražios, bet ir patogios bei ilgaamžės. Visgi, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, renkantis baldus šiai zonai ir kaip juos išdėstyti bei suderinti tarpusavyje? Valgomojo kėdžių pasirinkimas yra labai platus. Visgi, […]

Organinis stiklas ir paplitę mitai: kokie jie?

Tai yra plačiai naudojama medžiaga, pasižyminti skaidrumu, patvarumu ir universalumu. Deja, ne visi žmonės apie organinį stiklą žino pakankamai, todėl kartais gali kilti nesusipratimų dėl šios medžiagos savybių ir taikymo. Https://e-heliopolis.lt komanda nutarė apžvelgti ir paneigti paplitusius mitus apie organinį stiklą. Nors organinis stiklas (pavyzdžiui, Plexiglass) turi tam tikrų panašumų su tradiciniu stiklu, pavyzdžiui, skaidrumą, […]