Kodėl Jasonas Stathamas paliko „Transporterį”?

Veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas suvaidino trijuose filmo „Transporteris” (The Transporter) dalyse. Jau šį rudenį pasirodys ir ketvirtoji šios filmų serijos dalis „Transporteris: Refueled”, tačiau joje Stathamo herojaus nebeišvysime, o jo pareigas perims mažai kam žinomas aktorius Edas Skreinas. Natūraliai kyla klausimas, kodėl J. Stathamas nutarė atsisakyti vaidinti Franką Martiną ir nuvilti šių filmų gerbėjus?

„Žinote ką? Tai buvo nuostabi patirtis vaidinti „Transporterio” filmuose ir aš mielu noru tai daryčiau ir toliau. Tačiau, jie norėjo, kad aš sutikčiau vaidinti dar trijuose filmuose nė nepamatęs scenarijaus. Be to, jie pasiūlė man mažiau pinigų už visą trilogiją nei, kad aš gaunu už vieną filmą” – Vulture.com interviu metu teigė J. Stathamas.

Jasonas Stathamas Transporteris

„Taigi, tai buvo paprasčiausias verslo sprendimas. Aš mielai būčiau ir toliau vaidinęs, bet tikrai negaliu sutikti vaidinti iškart trijuose filmuose neskaitęs scenarijaus ir gauti už savo darbą grašius. Tiesiog nemačiau tame jokios vertės.”

Galime drąsiai teigti, kad artimiausiu metu Jasonas Stathamas tikrai nesiskųs darbo trūkumu, ypač po vaidmens „Greiti ir įsiutę 7” (Furious 7).

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Susiję straipsniai:

Pasaulio kino vakarai su Audriumi Stoniu Čiurlionio namuose Vilniuje

M. K. Čiurlionio namuose Vilniuje (Savičiaus g. 11) rugsėjo 30 d., ketvirtadienį, 19 val.  pradedamas naujas susitikimų ciklas, kviesiantis kino mylėtojus į pasaulio kino vakarus su režisieriumi Audriumi Stoniu. Pirmojo vakaro seanse du nepaprastai stiprūs filmai „Laikas eina per miestą“ (rež. A. Grikevičius, 1966) ir „Tishe“ (rež. V. Kosakovskis 2003). „Kinas—gyvas organizmas, gimstantis šviesos srautui […]

Spektaklis visoms poroms „Po 20 metų“

Su savo antrąja pusę skaičiuojate jau ne pirmas metines kartu? Kartais šeimyninis gyvenimas Jums atrodo rutiniškas ir nuobodus? O gal svarstote, kaip pasikeis Jūsų santuoka po 10 ar 20 metų? Šie ir kiti klausimai užklumpa daugelį šiuolaikinių porų. Svarbiausia, į bet kokius gyvenimo iššūkius žiūrėti per humoro prizmę. Todėl, visus visus kviečiame būtinai atvykti į […]