„Brainstorm“ lyderis prieš koncertą Vilniuje: palaima kurti dainas ir groti koncertus

Populiariausia Latvijos grupė „Brainstorm“ jau šį šeštadienį Vilniuje, „Forum Palace“, sugros pirmąjį „7 Steps of Fresh Air“ pavasario turo koncertą. Po jo grupė vyks į penkis Didžiosios Britanijos miestus.

„Vis pagalvoju, kokia gyvos grupės esmė ir prieinu išvadą – groti koncertus, tiesa? Neseniai žiūrėdamas dokumentinį filmą apie „Brainstorm“ aš pamačiau mus iš kitos pusės ir pagalvojau – kokia palaima būti kartu su draugais, vis dar kurti dainas ir groti koncertus. Bus puiku pasirodyti Vilniuje, kur jau senokai nebuvome, džiaugtis grojant naujas dainas ir auksinius „Brainstorm“ hitus. Iki greito, „braliukai“!“, – kalbėjo grupės lyderis Renaras Kauperis.

grupė „Brainstom“ ir akimirkos iš jų turo Latvijoje (grupės archyvo ir Ingos Plume nuotr.)
grupė „Brainstom“ ir akimirkos iš jų turo Latvijoje (grupės archyvo ir Ingos Plume nuotr.)

Vilniuje „Brainstorm“ atliks ne tik dainas iš naujausio albumo „7 Steps of Fresh Air“, bet taip pat klausytojų pamėgtus kūrinius iš ankstesnių albumų, tokius kaip „Thunder Without Rain“, „Maybe“ ir kitus.

Iš šį mėnesį įvykusių kasmentinių Latvijos muzikos apdovanojimų „Gada balva“ „Brainstorm“ išsinešė du apdovanojimus – publikos apdovanojimą už latvišką „Little Raindrops“ dainos versiją ir už metų koncertinį DVD, nufilmuotą praėjusių metų „7 Steps of Fresh Air“ pasirodymo Rygoje metu.

„Brainstorm“ yra populiariausia ir mylimiausia Latvijos grupė. Pernai „7 Steps of Fresh Air“ turo Latvijoje metu koncertuose apsilankė daugiau nei 19 tūkstančių žmonių. Vilniuje ši grupė paskutinį kartą lankėsi 2013 metais.

# „Brainstorm“ „Little Raindrops“:

# „Brainstorm“ koncertas Latvijoje:

# Bilietus į Vilniaus koncertą galima įsigyti: http://www.bilietai.lt/lt/event/29317

Durys į koncertą atidaromos  19:00 val., pradžia 21:00 val.
Jaunesni, nei 14 metų vaikai privalo būti lydimi suaugusio asmens.

Susiję straipsniai:

Prabangus restoranas Vilniaus senamiestyje

Kiekviename didmiestyje galime nesunkiai rasti dešimtis skirtingų restoranų. Vilniuje restoranai išsiskiria savo autentiškumu, aukštu lygiu ir unikalia verslo idėja. Tačiau tai nereiškia, kad kiekvienas iš jų yra vertas jūsų laiko ir pinigų. Jei norite lankytis tokiose vietose kaip prabangūs restoranai, turite žinoti keletą aspektų, kurie padės objektyviai įvertinti jų kokybę ir lygį. Kaip atskirti, kuris […]

Kaip pasirinkti moteriškus maudymosi kostiumėlius

Išsirinkti tobulą maudymosi kostiumėlį gali būti įdomi, bet kartais sudėtinga užduotis. Kadangi yra tiek daug stilių, spalvų ir modelių, būtina atsižvelgti į keletą veiksnių, kad rastumėte geriausią maudymosi kostiumėlį, kuris puošia jūsų figūros tipą ir atitinka jūsų poreikius. Štai keletas patarimų, kaip išsirinkti tinkamą moterišką maudymosi kostiumėlį: